miercuri, 26 august 2009

DivHa cu hash mare.

Nu stiu de ce ideile geniale ma traznesc in momentele cele mai nepotrivite. Ce legatura are Madonna cu oja mea albastra si cu actul in sine de a-mi picta unghiile, nu stiu. Cert e ca deja la unghia de la degetu mic nu mai avea rabdare, am spoit-o dintr-o miscare pentru a trece la lucruri mult mai serioase cum ar fi ura pentru diva Caii Lactee.
Niciodata nu mi-a placut Madonna, am mentionat cumva mai sus ca o urasc?! Ca sa fiu sincera pana la capat, recunosc ca imi place o singura piesa- Like a prayer, o piesa pe care Madonna, mai mult Ma decat donna, o reneaga acum spunand ca e cea mai slaba creatie a sa; si cand te gandesti ca era singura pe care o admiteam in viata si in winampu' meu.
Cum a ajuns aceasta faptura ceea ce e acum nu-mi dau seama.
A venit Madonna in Romania, woow! Ce tare. Cand vad toata tevatura asta creata in jurul subiectului parca mai rau mi se albastreste oja de pe unghii :)).

De ce atata ura pentru diva? Sa vad, cred ca gasesc 10 motive serioase:






1. E blonda ! O fi fost ea si bruneta, dar tot blonda ramane.


2. Are o voce de cacat comparativ cu succesul pe care il are. O voce pentru care a lucrat probabil ani buni cu profesori de canto pentru a ajunge la stadiul…Trident (altceva nu mi-a venit in minte).

3. In tineretea sa avea niste sprancene ingrozitoare ! Inteleg ca a avut o copilarie grea sau ce-a avut ea dar, Madonno, penseta fatalica !!

4. A cantat cu Pharell. Cum sa n-o urasti?




5. Are aceeasi figura de dans de la lansare pana acum. ( in video-uri)
6. Mai frustrant e ca aceeasi figura de dans o face mereu in body-ul ala de care m-am saturat. Femeia asta si-o cumpara altceva in afara de body-uri?
7. Si mai frustrant e ca aceeasi figura facuta in clasicul body scoate la iveala prea multii muschi de care diva e mandra. Doamne, urata e cu muschii aia.


8. Mi-am stricat unghia de la degetul mic din cauza ei, acum cateva minute.


9. Cel mai grav dintre toate: are strungareata !O urasc pentru asta. Si de cand cineva mi-a spus in legatura cu strungareata aparuta peste noapte ca ar trebui sa fiu mandra- am strungareata ca Madonna, imi urasc si propria strunga .




10. Si sa nu uitam un motiv serios- nici bellezzei nu-i place Madonna:
Bellezza: bai mujer, yo sunt la valentino si imi cade netu
Bellezza: mai mereu
pAndu: aaah
pAndu: baah, zi mi…iti place madonna?
pAndu: nu sunt nebuna :D
Bellezza: si nu, nu mi place Madonna
Bellezza: esti o clipa creizi.

Cum sa iti placa Madonna cand ai atatea motive sa nu-ti placa?
pAndu

13 comentarii:

Anonim spunea...

ok,sunt singurul ei sustinator dintre blogerii de pe la noi :))

Anonim spunea...

Mda..Madonna este si va ramane "The Queen of Pop", indiferent de ce ar spune unu si altul...In ceea ce priveste vocea ei, lasa-ma sa te contrazic, draga mea, dar concertul a demonstrat cat de talentata e. Nu, nu poate afirma nimeni ca este o femeie frumoasa, dar a fost atat de desteapta incat a stiut sa se "vanda" foarte bine, din punct de vedere al imaginii. Lucru pe care nu il vei gasi niciodata la vedetele noastre de cacat sau la alte "pseudovedete" de pe afara.
In consecinta, Madonna rocks, si nu cred ca este nimeni in masura sa decida cat de vedeta este, este bine stiut faptul ca este un simbol, asa cum multi nu vor putea fi niciodata, nici macar pt faptul ca se dau cu oja colorata.

pAndu spunea...

N-am contestat aptitutinile madonnei de manager si echipa pe care a avut-o dintotdeauna si care a stiut sa o propulseze. E un produs, o imagine, un simbol cum ai spus tu, e regina marketingului. Insa cand te gandesti la cantareata Madonna atat de simbolistica cum e, nu ti vine in minte vocea ei pentru ca nu are ceva special, poate doar mesajul uneori vulgar si excentric. Are meritul de a stii exact cum sa abordeze piata. Mie nu imi place, e alegerea mea, iar motivele pe care le am expus mai sus ma privesc strict personal. Nu cred ca e cazul sa discutam despre talent la Madonna( talentul ala innascut a la beyonce, michael, tina turner, sau alte voci colosale la auzul carora ti se face pielea gaina) ea a obtinut totul in urma unui foarte mare devotement si seriozitatii cu care a tratat industria in care lucreaza. Si pentru asta are un foarte mare merit. La fel de personal prefer artistii precum steven tylor sau mai neaosa amy winehouse, care ar putea muri in orice secunda pe scena cu vodca in pahar de cola, in detrimentul strictetii afisata de Madonna. Dar astea sunt preferintele mele, similare cu preferinta de a-mi picta unghiile cu oja colorata, care chiar daca nu reprezinta un simbol pentru lume, s-o gasi o persoana care sa-mi admire albastrul unghiilor si sa analizeze simbolistica acestora. Long live the Queen of marketing !

Bellezza spunea...

da da mujer, mare adevar ai scris mai sus, ai 10 plus de la mine :D

Anonim spunea...

cam aberezi mult :))

dumb_rava spunea...

pAndu says:
Merci ca imi citesti aberatiile. :)

O domnisoara usoara spunea...

Imi pare rau, dar in continuare sustin ca ai strungareata a la Madonna.

PS: Ce ai tu cu blondele dom'ne? :-W

pAndu spunea...

Nimic, sunt doar blonde. Si tu ce vorbesti, oricum acum esti bruneta sau ce culoare oi mai avea :)).
Propun sa lasam strungareata mea la o parte, zic :)).

Anonim spunea...

Cam pe langa fetito cu muzica, dar treaca mearga... :)

katrina spunea...

asta e.. shit happens :) dar treaca mearga :))

south park spunea...

@ Anonim : sa-ti bagi un stalp in cur ! adanc in cur !

pAndu spunea...

:))

Cristina spunea...

Şi eu am strungăreaţă...şi o urăsc bineînteles, nici pe Madonna nu prea o iubesc, dar ce legatura are comentariul meu cu ce scrie mai sus ? În fine, reuşită ideea . (: