vineri, 31 iulie 2009

Drumurile noastre, poate...


Vreau drumuri pe care sa pot circula asa cum trebuie.
Care sare sa faca o autostrada?

Daca pana acum situatia era grava pentru ca pur si simplu nu exista infrastructura in Romanica si drumurile sunt pline de gropi, acum situatia devine si mai grava pentru ca am descoperit efectul acestor drumuri.

Tocmai m-am intors de pe soselele patriei si ma simt ca in reclama aia cu Orangina- sucul mereu expirat sau pe cale de a expira. Shake it to wake it, baby ! ( se mai gaseste Orangina?)

Nu au fost multe gropi dar drumul, drumul a fost foarte denivelat.
Nu numai ca ma gandeam ce naiba echipaj de politie o fi in fata de dadeau toti flashuri in disperare sau ca n-am putut tot drumul sa beau o gura de apa fara sa imi lovesc cu brutalitate dantura-mi minunata dar… ajunsa acasa realizez ca nu mai pot de mameloane de la atata shake it to wake it. Pai s-a “wake it” de nu mai poate ! gata, s-a terminat.


Sa faca cineva ceva cu drumurile.


pAndu

4 comentarii:

dumb_rava spunea...

hurricane katrina says:
e bine ca le ai.. ca daca nu aveai.. shek it to wake it, era IN ZADAR ! am zis :))

dumb_rava spunea...

shake *... mi scuzi :">

prapadie spunea...

a fost odata ca niciodata.........pe vremea cind nu era orangina si era cico sau brifcor, existau si niste drumuri de nu iti venea sa crezi. dar cam asa e la noi: cind fu tica nu fu tache....
acum pe virful degetelelor mele exista tentatia sa ma leg de tot arborele genealogic al celor care au promis infrastructura.........m-as lega de ei si as fute tot arborele genealogic pina ar cadea maimuta lui darwin de pe craca.....dar ma abtin. nu de alta dar la atitea gauri in sosele poti devenii usor obsedat (sexual sau rutier)
privind partea partea plina a paharului (apropo de shake it) ai doua variante: ori cind sunt parintii acasa si nu iese nicio lipeala pleci la drum si ........uh uh ah ah.........te-ai scos (o sa fie invidioase femeile pe metoda asta :))) ), ori dak ai boala pe cineva ii ceri masina imprumut. e deja inutil sa iti spun cit se va bucura cind o aduci inapoi desurubata.

MariusC spunea...

prapadie esti mortal , AHAHAHAH =)))