joi, 30 iulie 2009

And this is what we are.

If the devil is powerless send him a woman.
If the devil has too much power send him two women and they will drag him to hell.
And this is what we are.

Si acum ca ne cunoastem, ca tot n-ai iesit si citesti in continuare, sa iti spun cum ne-a venit ideea. Ideea salasluia demult in inimile si sufletele nostre robite de atatea griji zilnice, insa ea a fost eliberata precum porumbelul pacii din mainile lui Obama la vederea unor copilasi si a unor vaci pe una din pajistile patriei. Ce impact au avut copilasii care dadeau un pic cu prietenii somalezi si vacile asupra mintii lui EU nu pot sa spun…insa cu siguranta, daca Labis a scris asa poezii frumoase e pentru ca avea vacile drept muza !
Si ne-am facut planuri despre ce urmeaza sa scriem. Apoi am uitat de idee un timp bun. Azi am pus-o in practica. Un lucru e clar: maine n-avem cum sa mai uitam.
Hai sa vorbim despre ce ne trece prin cap. Hai sa vorbim si sa nu ne limitam. Hai sa vorbim despre ce filme vedem, despre ce muzica ascultam , despre tara in care traim, despre planuri de viitor, despre cum sa ne schimbam in mai bine, despre cum sa ne acceptam , despre cum sa fim LIBERI , despre cum sa fim tricolori, despre cum sa ajungem pe alte planete, despre cum sa fim MARI !
Hai sa luam atitudine si sa stapanim cu incredere ce-i al nostru !
Hai sa avem incredere si sa invatam unii de la altii !
Hai sa fim o echipa si sa rasturnam lumea cu cracii –n sus la propriu !!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant!
Iti urez succes, sa ai multe vizite si sa fii iubit(a)!

Anonim spunea...

iti zic ce ti-am zis si mai devreme, ai putea sa fii urmatoarea barbara brown dar las-o mai usor cu badea, ca daca te mai uiti mult la badea s-ar putea sa ajungi urmatorul hitler in materie de carti .

dumb_rava spunea...

pAndu says:
you're messing with badea, you're messing with me ! :))

goe spunea...

sa vina militiaa,asa domne sa facem ordine in tara asta,sa starpim prostia,"sa rasturnam lumea cu cracii in sus" si sa i-o tragem pana zice stop,cat entuziasm,e grele