joi, 30 iulie 2009

Alesii .


Am vazut cum Ciutacu isi invita cititorii la un sondaj : “Votaţi şi spuneţi-mi şi de ce, luminaţi-mă, scoateţi-mă din bezna grea şi apăsătoare a neştiinţei. […] Cu cine o sa tin ?“

Si-si expune baiatu acolo, lista candidatilor la prezidentiale.

Lista asta trebuie sa fie in vizorul tuturor. Nu conteaza ca avem 18 sau 90 de ani. Nu conteaza ca suntem fete sau baieti. Conteaza ca avem niste candidati si trebuie sa ii luam la tocat pe fiecare in parte. Toti au gresit candva, dar, trebuie sa fie UNUL competent si cu sange-n instalatie care sa ne arate “ luminita” : )) .

Si incepe omu` asa : cei 3 –ESCU , Bas-escu, Opr-escu si Anton-escu, apoi Geoana , Vadim si Becali, si mai-noii Duda, Hunor si Meir.

Dintre care, in aceeasi ordine de mai sus: unu e marinar, unu e doctor, unu e domn, unu e tolomac, unu e pastilat (la propriu), unu e BECALI : )))) mama naibilor, unu e principe, unu nu stiu cine e, si unu n-are ce cauta . Toti sunt prea CUMVA in felul lor.

Dar… ca exista si un ‘dar’ , dintre toti astia care o sa iasa? Care scoate tarisoara din lipsa de respect ? Care o sa se bata mai tare cu pumnul in piept? Care o sa dea friptura? Care o sa dea bericioaica? Care le da pe amandoua? Hmmm… Si in final , care o sa ne reprezinte ?

Ma bucur totusi ca domnul Ciutacu, nu crede ca a te duce la vot reprezinta o pierdere de timp si nu ii trateaza pe distinsii candidati cu “ hai sictir ! “ asa, din prima.

PS : totusi, EU este dezamagit !

De ce nu exista si in Romania - za land of ciois- , o tanti ca Hillary Rodham Clinton, pe care sa o venereze toate gagicile destepte ?



hurricane katrina

4 comentarii:

Ioana spunea...

Tu cu care domn votezi?

dumb_rava spunea...

cu un domn :)))

Anonim spunea...

cred ca in cazul de fata certitudinea ii apartine DOMNULUI Antonescu:D (teo)

Mari spunea...

Ca doar e un domn, ce instalatia dumnealui ! :))