luni, 8 noiembrie 2010

Cuvintele alea doua.

Eu am crescut uitandu-ma cu tata la Tuca Show, pentru ca e oltean, pentru ca il cheama ca pe mine doar ca ii lipseste o virgula si pentru ca e „destept”, cum imi explica al meu domn Tuca cu „t”de la tuica. Cu el l-am descoperit si pe Dinescu sau Tudor Popescu, si-asa a inceput sa-mi placa politica.

Am copilarit greu, ducand in carca responsabilitatea de a fi portarul de vara, in vacanta de la tara. Am ajuns sa ma urmaresc meciurile nationalei, sa tip, sa injur in reluarile de a doua zi de pe TVR 2, sa plang la retragerea lui Hagi si sa ghicesc pronosticuri.

Am crescut, mi-am facut prietene dar au ramas discutiile despre fotbal, tenis, gimnastica pe care numai cu baieti le purtam.

De ce toata aceasta relatare? Eu am crescut printre baieti, n-am fost baietoasa, ca doar am facut gimnastica cu gratioasa Patrita, dar cred ca am preluat cateva chestii tipice.

ACEASTA NU E DECLARATIA PRIN CARE MARTURISESC CA SUNT GAY, FOR SURU’S SAKE !!

Astia de la Taxi m-au pus pe ganduri cu revenirea lor.

„Te iubesc” nu sunt cuvintele dupa care tanjesc, ma doare fix in fund de „te iubesc”, iar asta e nu e un lucru de ignorat...e cam greu pana cand o durere se face simtita de fundul meu bombat !

Chestia asta cu iubirea e in cliseele hollywoodiene. Nu-mi plac cuvintele mari pentru ca suntem prea mici pentru a le rosti. Nu e vorba de romantism, sunt- imi plac florile. Freziile. Si-mi place dragostea. Seara.

Eu nu spun des „te iubesc”, mamei i-am spus pentru prima data acum un an, dupa ce am tot ezitat spunandu-i la telefon „si eu”. De ce? Pentru ca persoanele importante din viata mea stiu foarte bine ce simt, stiu foarte bine ca le pun lor ceai inainte sa-mi pun mie si ca fara ele n-as fi eu.

Eu nu prea pot sa spun „te iubesc” si nu vreau sa mi se spuna. Ca daca ma supar ma intorc in copilarie si ma inspir din citatu’ grav : Veritasaga nu se asculta, se simte.

„Te iubesc” nu se spune, se simte.


pAndu

6 comentarii:

katrina spunea...

Ma consider o norocoasa.
Multumesc pentru ceai.

pAndu spunea...

Multumesc pentru cafea. :))

No Mo' spunea...

Eu am tot ars-o cu "si eu" multi ani de zile... and still counting :)

Si nu, nu ma obsedeaza Cioran.

justDan spunea...

Like! :)

laurette spunea...

"imi place dragostea. seara".
mary kate, esti o simpatica. frumos post, frumoase sentimente. frumos ca nu le spui, ci doar le simti. si, nu in ultimul rand, frumos ca si noi, cele la care le pui ceaiul inainte, ne simtim iubite de tine fara prea multe cuvinte.

dumb_rava spunea...

Awww. :X
Hai ca-n seara asta ti-am pus suc :))