marți, 24 noiembrie 2009

Domnului Ciutacu.


Nu stiu exact ce a fost in mintea lui Antonescu aseara si, mai mult decat asta, nu inteleg ce-o fi fost in a lui Varujan. Azi vad ca si-a revenit si e imbucurator pentru mine, ca alegatoare al lui.
Poate a fost influentat, poate era prost informat de sondajele facute in particular de partid, poate ca a crezut prea mult in el, a crezut ca intr-adevar se poate.

S-a vazut pe fata lui, sub izbucnirea aia in ras ca reactie la spusele lui Basescu, s-a vazut dezamagirea… o mare dezamagire.
Poate ca si eu am pus mult suflet, nu neg, am plans aseara. Si eu am crezut orbeste ca se poate, ca tinerii isi vor spune cuvantul.
Asta poate pentru ca am reusit s-o conving pe mamaia ca Iliescu nu mai e pe buletinele de vot si ca, pentru mine si ceilalti nepoti ai ei, ar fi mai bine daca ar merge pe mana “tanarului asta chipes care chiar daca nu ti-a dat galeata, crede-ma, e mai bun”. Si sunt dezamagita si de mine, de memoria mea de elefant, care a omis faptul ca tara asta voteaza pentru cel care a avut pachetul mai mare si ca, in fond asa cum ati spus si dvs, alegerile se castiga la tara, acolo unde spui “Da” la referendum pentru ca suna mai bine decat “Nu”.

Nu stiu cat de “giboanca” sau “cretinoida” sunt ca postaca liberala, asa cum ma identific acum- vorba ilustrului Badea, ideea e ca nu incerc sa ii iau apararea lui Antonescu, incerc doar sa ii inteleg reactia de aseara. Pentru ca stiu ca, de fapt, e un om bun cu intentii bune.
Tara asta se va schimba in ani de-acum incolo. Sper ca asta e doar inceputul pe care usor, usor Antonescu il contureaza. Asa trebuie vazut, ca un politician de viitor. Macar atat.

Iar dvs ramaneti acelasi, nu dobitocul ci jurnalistul meu preferat.Ala care atunci cand a facut “nefacuta” de a spune cu cine voteaza, m-a facut sa sar de bucurie si sa-mi sun parintii si prietenii, sa le spun ca ma identific cu Za God, in cel putin o privinta- preferinta pentru prezidentiale.
pAndu

5 comentarii:

O domnisoara usoara spunea...

:| Intrebare? De ce ai scris acelasi lucru de 2 ori?

PS: si Badea a zis in emisiunea de aseara acelasi lucru :)

pAndu spunea...

Din greseala, am modificat acum.

Da, l-am vazut pe Badea azi dimineata. A citit "scrisoarea" mea pe blogul lui Ciutacu si de-aia si-a schimbat opinia. :))

Gabriel Mogos spunea...

Crin, a fost omul in care tineretul si oamenii care doreau o schimbare radicala a clasei politice din mandra tara si-au pus, aproape, intregile sperante. Sunt un om simplu, care a crezut si a muncit mult pentru imaginea lui Antonescu, dar nu pot sa imi ascund dezamagirile, fata de rezultat. Am realizat ca ne trebuie mai mult de 20 de ani pentru a schimba aceasta mentalitate a trandafirilor in ziua votului. Sincer, sper ca aceasta sa fie primul semnal catre o revolutie de bun-simt, pe care noi, tineri, o asteptam de ceva timp.

PiSii: Felicitari pAndu & Katrina pentru viziunile voastre politice si sper ca aceasta sa fie doar inceputul unei revolutii morale.

pAndu spunea...

Gabriele, mama, la capitolul discurs stai perfect, asa ca iti prevad un viitor stralucit in politica.

Mutumim pentru aprecieri.

Gabriel Mogos spunea...

Politica este o jungla, sper sa razbesc in aceasta. Dar nu imi voi uita niciodata cum imi dau cu parerea in dumb-rava. :)

PS: Si voi fetelor aveti viitor in politica, mai ales dupa ce am citit aceaste posturi legate de jungla in care ne aflam.