luni, 30 noiembrie 2009

Curat murdar.


Studiile arata clar ca romanii fug de apa si sapun. Este o realitate faptul ca romanasii nostri fug de dus ca dracu` de tamaie, cat despre periuta de dinti, ce sa zic, mai rau ca soriceii de pisici.

Pe de alta parte, aceleasi studii arata ca indivizii bipezi sunt mari cumparatori de deodorante ( vrei, nu vrei, te dai cu spray ! ).

Pai, in acest caz, imi permit sa ma intreb. Cum se face ca te dusezi o data pe saptamana, iar dupa ce te usurezi, ti-e cam lene sa-ti arunci mainile sub jetul rece de apa de la chiuveta, daaaaaarrrrrrr te dai cu parfum de irigi fosele nazale ale tuturor celor care trec pe langa tine?

De cine iti e frica? De cine fugi ? Apa si sapunul nu iti fac rau. Apa si sapunul te iubesc, iar tu , om rau, respingi prezenta lor in viata ta, ca si cum ar fi cei mai mari dusmani ai tai.

Oameni suntem , dar rabdarea a cam ajuns la final. Oriunde ai fi, in metrou, in tramvai, pe strada, la servici, dai de oameni care au ales sa exileze curatenia din viata lor.

Manutele curate , domnilor si doamnelor ! Caci daca preferati sa ramaneti fideli transpiratiei si putorii, veti rata poate, cele mai romantice momente ale vietii voastre.

Cum spunea cineva, "nu uita sa zambesti, nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau. "

Dar ce te faci daca zambetul tau dezvaluie ce ai papat in ultimele 7 zile ?


Concluzia : Determinarea este cheia. Hotaraste-te sa te speli pe maini, pe dinti, peste tot ! E o lege umana. Am zis !
hurricane katrina

2 comentarii:

pAndu spunea...

2, 3 si:
Spala-te, cand cu prietenii te veeezi
Spala-te cand la baie te usureeeezi
Spala-te cand mana cu mine-o daaai
Spala-te cand transpiratia pe fata-o ai.
:D

Anonim spunea...

cu Duru :-)