marți, 17 noiembrie 2009

Banii mei, banii mei .

Update:
Iata ca i-am rezolvat si de aceasta data dilema uraganului autointitulat katrina. Se alfa, se gasesc, SE exista masti pitzipongesti impodobite cu cristale Jwarovschi si pene de papagal vopsite in roz, asta conform unei informatii sosite pe surse, astazi, la adresa redactiei din strada Pangratti.
Sursele cu pricina prefera sa ramana sub anonimat. Asa ca, Teo si Corina, nu va ganditi ca va pun numele pe blog, o sa ramaneti in anonimat pe vecie. :))



Nimic nu e mai frumos intr-o dimineata de noiembrie, vrajita de mirajul cetii dense, a mocirlei de pe jos si a lacurilor in care inevitabil calci, si daca nu calci se gaseste un bou care sa treaca cu masina prin ditai lacul si sa te faca de sus pana jos picatele-picatele, decat un ocol de vreo ora in magnificul Bucuresti- ca am si multe de vazut.
Si nici ocolul de vreo ora nu se compara cu miraculosul, de altfel, 41- nimic nu se compara cu 41, e de-a stangul genial.
Nu ca m-ar fi deranjat foarte tare greva de la metrou, vreau doar sa arda in iad si Berceanu si responsabilii pentru toata chestia asta.
Cel mai mult ma enerveaza faptul ca a trebuit sa imi cumpar bilete ratb, eu acea persoana care nu detine un abonament ratb, si asta in conditiile in care remuneratia se lasa asteptata iar portofelul incepe sa strige : nu mai ai decat un leu, ba ! d'ala moldovenesc !

Timpul asta e ochiul dracului, ca sa ma exprim mai plastic, iar faptul ca am stat sa imi curat incaltarile pentru ca mai apoi sa ma calce absolut toata lumea pe picioare, ma face sa ajung la concluzia "nu conteaza cat de lung ai parul, important e cat si cum gandesti!".

Sigurul lucru care ma bucura in urma grevei de la metrou e ca nu mai vad atatia disperati cu masti la gura, unul mai crizat decat altul, care le poarta pentru ca probabil a devenit o moda. Oare pentru pitzipoance nu se gasesc si masti roz?! Asta e o alta dilema de-a katrinei, insa nu promit ca si de data asta o sa i-o rezolv.
Si cel mai mare regret, pentru ca se poarta sa pui lucrurile in balanta, e ca nu mai vad certuri de indragostiti in metrou. Asta era singura satisfactie, e pur si simplu savuros sa participi ca spectator la o cearta de indragostiti. Mai bine e cand esti cu cineva, ca atunci poti rade in tihna( la mine a rade in tihna inseamna sa sa urci undeva pe la ultima octava).
"Da-mi mana aia, nu vezi ca tot incerc sa te prind de mana?! Daca tu o tii in buzunar!!!" - si voi ati fi ras daca un ultim papagal de baiat s-ar fi rugat de prietena lui in acest hal, asta dupa ce ai observat in prealabil cum incerca sa o prinda de mana. Hilar.

Si de-asta ii cam cer eu banii lui nenea Berceanu intocmai ilustrului blogger Alexandru- buna dimi!, pentru ca oricum ar fi, prefer sa vad oamenii mastii in metrou decat sa fiu calcata in tramvai si autobuz. Parol !

pAndu

8 comentarii:

Anonim spunea...

papagalul avea masca?

pAndu spunea...

Nu, daca avea si masca probabil ma auzeai de acasa razand.
N-avea nevoie de masca, era destul de papagal si asa.

katrina spunea...

Tu nu ai auzit ce a promis Berceanu? Cica iti da banii inapoi , plus inca un cadou ca te-a suparat in aceste 2 zile.
cat despre papagal? - De ce tii , ma, mana aia in buzunar? :))))

pandu spunea...

De cadou nu stiam. Hai, ma cat de draguuuut din partea Berceanului.

Dar tot in iad sper sa arda. :)

katrina spunea...

Fericite sa fie posesoarele mastilor.
Promit ca pitzipoancei din tine ii voi aduce Ca Cadou o masca ... cu Jvarovcshiuri false. Ca nu-mi permite salarul sa iti iau una veritabila :))

Anonim spunea...

cum? nu va ajunge salariul?

pAndu spunea...

Ba da, maaa.
Asta e doar asa pentru manipularea opiniei publice.

katrina spunea...

unde ma? nu manipulez nimic. este purul adevar.