marți, 29 septembrie 2009

Type tip, types tips.

Inca mai e timp sa apesi pe icsul ala din dreapta sus. Nu de alta, dar urmeaza niste randuri despre "fetele iubirii”.
Ce poti sa te astepti de la o persoana care considera afrimatia “Esti prea slaba, ai slabit rau. Ti se vad coastele mai rau decat catelei mele” drept cea mai frumoasa declaratie de dragoste. (si, da, uneori exagerez de dragul artei :)) ). Tocmai de aia spun in continuare: nu e timpul pierdut, poti iesi in orice moment.
Si hai sa trecem de introducere, niciodata n-am fost prea buna la partea asta.
Ce tipuri de iubire exista? Tipuri = tipologii.
Si incerc acum sa trec in revista doar din perspectiva fetelor. Cum va trateaza prietenele voastre? Cititi, analizati si decideti.
Avem, in primul rand, iubirea ca pentru un animal de companie/ ursulet de plus. Fata e de obicei blonda (domnisoara usoara, n-am bre nimic cu dvs), asa o vad eu. Se trezeste din cand in cand luandu-l de obraji si pupandu-l cu sunet, ii spune cat de mult ii iubeste nasu-i carn ca de ursulet, il diminutiveaza din cap pana in picioare ( asta e cam grav…peste tot? diminutive?), vlea sa-l stlanga meleu tale, tale in blate, si il iumbeste dupa doua zile impreuna. Scapa de ea.
Urmeaza fetele care te trateaza ca pe un bebelus, e strans legata de iubirea pentru ursi de plus, doar ca e la un nivel superior. Daca o femeie care te trateaza ca pe un animal de companie ti se pare cel mai ingrozitor cosmar, n-ai vrea s-o vezi pe aia care te considera bebelusul ei. Apelativul “bebe” e de la sine inteles. La fel de la sine inteles sunt diminutivele si deja prea uzitatul te log flumos- leganandu-se dintr-o parte in alta, cu mainile prinse in fata, si ele in tandem cu leganatul picioarelor. A, si nu lipseste de aici ;;)- e un mastî heav, ca sa fiu in acord cu o tanti de pe la radio impact.
Scapa si de ea cat mai repede, cat nu iti pregateste mar ras cu biscuite pentru diseara.
N-am amintit aici nimic despre vreun fel de relatie sexuala. Vi se pare voua ca bebelusii si ursii de plus se, mmm!, fac dragoste? Pai atunci ce mai vreti de la fetele astea?!
Urmeaza femeile-barbat si iubirea lor. Ce trecere dura. Astea sunt femeile de tipul „ Cine e, ba, barbatul in relatia asta? Eu, fraiere! Chiar daca avem adidasi la fel, nu esti egalul meu !”. Ba, eu chiar cred ca femeia asta te iubeste si ca te satisface din toate punctele de vedere. Ai rezista cu o fata de-asta, ai rezistat? Cat dureaza pana scapi de ea?
Femeile-magician, care printr-o miscare de bagheta determina barbatul sa fie in stare sa se asorteze la pulovare in carouri cu iubita. Astia-mi sunt simpatici, trecand peste amanuntul “ce face femeia, face si maimuta”, deja imi imaginez cum ar putea ei forma o familie frumoasa, cu trei copiii, doua fete si un baiat (nu stiu de ce imi vine in minte rasa alora perfecti, cu par blond si ochi albastri, cand ma gandesc la familia asta. Suna a nemti.) si cum la nunta lor invitatii ar fi si ei asortati, pastelati, colorati si alti “ati”.
Trecem la categoria grea: femeia "I wanna fuck you hard !" si cam atat. Mai spun altceva? E buna, da. Asta daca vrei doar sa te fucki cu ea. Nu iti spune in niciun fel, se pastreaza probabil pentru mai tarziu in noapte, nu te trage de obrajori, nici nu-ti diminutiveaza vreo parte a corpului- ultima chestia pe care femeia “I wanna fuck you hard !” ar face-o ar fi sa gandeasca la diminutiv.
Sunt si fetele care ii spun baitului pe nume. E bine, asta daca nu simti un ! in intonatie. Daca da, e de rau, inseamna ca ai comis-o cumva. Altel, nu inseamna ca nu te are la suflet doar pentru ca iti spune pe nume. Poate ii place numele tau mai mult decat “pui”.
Mai sunt femeile care “tin destul de bine la bautura pentru o pitzipoanca” si nu prea mai stiu cum se comporta. Orice face ea e bine, orice face el e rau. Pai cum altfel?! Si daca bea, bea pentru ca e sub tratament !, iar daca nu ii dai dreptate te baga in pizda mamei tale. De astea daca ai dat, n-o sa mai prea scapi… pentru ca, dupa ce se trezesc din betie, revin la forma normala de superwoman. Ori asta e efectul…?!

Si mai spuneti si voi, eu, zau, ca m-am saturat sa ma gandesc la femeile de tot tipul.

PieS: adaug la lista asta mare si un tip de baiat. Tipul “te iubesc mult si te ador tare”. Specimen daca intalnit, fugit cat mai repede putut !

pAndu

9 comentarii:

O domnisoara usoara spunea...

:)) Asa...de ce crezi tu ca relatia tip bebe si ursulet nu implica si sex? Crezi ca daca exista prosteala aia, hormonii sunt si ei niste mici ingerasi? Probabil alea sunt cele mai ciudate in, si anume, asternuturi.
Astept lamuriri.

Tin sa metionez ca, mai nou, sunt bruneta.Daaaar (pentru ca mereu exista un dar) mi-am facut suvite blonde. Nu puteam rezista tentatiei, ce pot spune :)) .

Anonim spunea...

fiecare iubeste in felul ei si mereu o sa gaseasca un baiat caruia sa-i placa felul in care este iubit.

atata timp cat ei se iubesc pot sa-si spuna si Hansel si Gretel :))

nu conteaza cum isi spun important e ca se iubesc.

mai sunt si fete care au o alta viziune asupra iubirii, au iubit un singur baiat pana acum si o sa-l iubeasca doar pe el. fete care nu fac sex fac dragoste, si doar cu o singura persoana. sunt putine.. dar sunt

pAndu spunea...

@ domnisoara usoara: am explicat, pentru ca ursii de plus si bebelusii nu fac sex. :)) Dar din aceeasi categorie de "iubile" fac parte si animalele de companie, pe astea nu le-am inclus cand am vb despre relatii sexuale. De aici rezulta, prin teorema celor trei perpendiculare, ca daca iubita te considera animal de companie, poti sa te linistesti, candva o sa faceti dragoste. :))fetele se vor schimba, dar daca ai apucat-o in faza asta de iubire pentru ursi de plus, s-ar putea ca nu tu sa fii fericitul. zic eu. plus ca, adu-ti aminte episodul "eu nu cred ca n-au facut nimic." "daca eu iti spun!?". Mie ea mi se parea tipul animalier ;;).

@ anonimul vesnic indragostit de aceeasi iubire:
Eu n-am vorbit numai despre apelative, daca mie imi place pot sa-i spun prietenului meu papagal. Am incercat putin sa analizez cum se comporta fetele in relatii. n-am infirmat ca unora nu le plac fetele astea, din moment ce unii baieti au reusit sa pastreze colectionare de animale de companie sau masculinitati intruchipate.

Si fata aia care a ramas la primul baiat, cu asta nu ai descris-o in niciun chip. Se poate incadra in orice categorie de mai sus. Ar putea sa faca dragoste, nu sex si sa fie bebe type sau femeia-barbat. nu despre fete cuminti voprbeam eu, ci despre cum se comporta fetele intr-o relatie, cum va trateaza.
Hai ca deja am vorbit prea mult.

pAndu spunea...

ps: Sa-ti fie de bine, donsoara.

Anonim spunea...

"cum va trateaza" zici ca cine stie ce sunt barbatii/baietii ;)) pe mine unul m-au tratat normal :-?? s-au comportat normal :-?? u poate stii cazuri gen "animal de companie" dar sa stii ca exista si cazuri de iubire normala (vezi exemplul in comentariul meu de mai sus).

oricum... unii barbati nu cred ca sunt doar "animale de companie" mai au si alte "proprietarite" :))

O domnisoara usoara spunea...

:| Nu-mi aduc aminte episodul

pAndu spunea...

Cu tot respectul pe care fata :| il impune, permite-mi sa iti spun: se pare ca suvitele isi fac efectul. :))

sunt idle de 5 minute spunea...

precizez ca ai omis tipul pisicutza intretinuta si tipul pisi mic si rau . primul tip se caracterizeaza prin ;;) si prin botul extrem de loz. tipul namber tu se caracterizeaza prin felinele care dau cu spatele sau cu botul , depinde de situatiune. ambele tipuri sunt rasplatite dupe prestatie, in lei sau valuta, depinde.

goe spunea...

Vad ca ai raportat mai mult la fete,as putea crede ca ai facut o clasificare a fetelor,sa ma bata mama daca nu ma mira pentru ca voi fetele de obicei sunteti toate in gasca,feministe convinse asa,nu prea recunoasteti cate figuri aveti in cap,noi baietii suntem niste nesimtiti,suntem toti la fel:)),niste porci,va vrem numai pentru sex si multe alte balarii,in fine e de apreciat ce ai zis tu aici.Femeile e draci da' e bune ca le avem
P.S.:ursii de plus nu fac sex nu pentru ca nu ar vrea dar sunt prea moi la atingere:))