miercuri, 2 septembrie 2009

Capsuna de pe Julieta.

Acesta nu este nici pe departe un articol despre prietenie, amicitie sau alte relatii conjugale sau extraconjugale. Sunt doar cateva ganduri pt “capsuna” noastra, care nu este plecata la capsuni in Spania. Este doar “plecata”. Nu e vorba de dragoste sau afectiune. E mai mult. Nu pot sa ma exprim prea bine, pt ca ma gandesc la ochii ei mari ( ai capsunicii) inlacrimati si nostalgici. E senzatia aia de suflet rupt in 3….
Intre timp, mi-e dor de tine : ).



<< Stiu ca ti a fost greu. Si mai stiu ca ai facut cel mai mare efort din viata ta de copil mic. Esti persoana pe care, in acest moment prezent, o apreciez cel mai mult. Si o sa ne aducem aminte ce ai facut , peste ani si ani, cand cel mai probabil, te vei fi intors de mult.
E inevitabil plansul cu lacrimi de crocodil. Noi pe de o parte, tu pe cealalta, la capatul lumii ( chiar, de ce nu te ai dus la Polul Nord, macar stiam o treaba serioasa). Dar fii sigura ca oricat ti am dus lipsa, am tinut pumnii stransi pentru tine, si pentru inimioara ta mica, ca sa fii tare si sa te intorci cu bine acasa.
De cand ai plecat tu , s au intamplat multe. A venit Madonna, pleaca Bendeac de la Mondenii, Elena Udrea e anchetata , Monica-ca Columbeanu are un nou sofer, chestii d astea, pe care le dezbateam zilnic ( not !).
Stiu ca acolo esti cea mai hot ! , doar ai cel mai tare tricou ever ( sper ca nu s a decolorat, ca altfel iti facem altul si ti-l trimitem). Stiu ca ai fost cea mai tare din parcare si ca toti pe care i ai cunoscut au vazut cat esti de super super, dar stii, nu fii atat de incantata, si vino naibilor mai repede acasa !!! Ia vezi, pe la tine n au inceput sa cada frunzele ?
Si mai stiu ca ai incredere , Demonico. Nu i mare pe care sa n o trecem. O sa recuperam zilele in care trebuia sa radem si n am ras, zilele in care trebuia sa ne plimbam si am stat, toate zilele astea, nu sunt pierdute….
Inchide ochii si numara. Mai e putin, putin.

Tu esti… Capsuna de pe Julieta ! >>

Te iubim.

hurricane katrina

1 comentarii:

Andru pAndu spunea...

S-au schimbat multe, da.
Am slabit 2 kile de cand ai plecat, am pus la loc la mare. Imi place sa cred ca le-am dat jos acum. M-am mai tuns o data, acum mi-a crescut parul, mi s-a decolorat de la soare si e chiar pisat de degradat. Caty s-a pisicizat si mai mult, i s-a degradat parul, s-a vopsit insa si nu se mai vede, a renuntat la ochelari (acum poarta binoclu) si s-a bronzat al dracului de tare.
Doua lucruri au ramas neschimbate: capsuna care inca e pe julieta si curul meu. Hai acasa !