luni, 14 septembrie 2009

Axioma Curveuclid .

Un lucru care m-a fascinat mereu si inca imi trezeste oarece semne de intrebare, la care, desigur, nu gasesc vreun raspuns, e faptul ca tarfele au noroc in viata.
Bineinteles, nu pot sa imi ascund respectul si gratitudinea pentru dansele: curvelor, felicitarile mele!
A devenit deja o axioma – Curvele au noroc in viata- si cu cat incercam sa patrundem in interiorul acestei afirmatii, mai tare ne pierdem. Ramane insa intrebarea: de ce?
Recunoaste ca pana si axioma lui Euclid ai incercat sa o demonstrezi, de ce n-am incerca ceva si cu axioma Curveuclid?
Aici nu ma refer la femeia aia destepata, sireata care stie exact cum sa manipuleze un barbat, aia e curva spirituala. Ma refer la sensul propriu al acestui cuvant, pe care l-am repetat obsesiv si deja incep sa simt ca ii pierd semnificatia.
Eu inca nu inteleg, s-ar putea sa fiu eu mai bolanda, de ce barbatii se intorc la tarfele alea care i-au parasit si la doua zile deja si-au gasit pe altul cu care sa-si umple golul din pat. Si nu ca ar fi mari frumuseti, iar p’aia cu frumusetea interioara la o curva nu prea o mai inghit. E asa amuzant, si cand credeai ca e doar in filme.
Curvele sunt date dracu’. Si dupa ce se satura de jocurile de-a soarecele si pisica, te trezesti cu o curva cu antecedente pe post de ministru, mare secretar de stat, mare prezentatoare, mare ceva. Superb !
Si totusi, de unde invazia de curve?- le spun curve ca sa nu fiu vulgara si sa le spun fete cu moravuri usoare.
Cred ca pe langa o facultate la care merg de fatada, astea mai frecventeaza in secret Universitatea Curvelor de Stat din Romania, altfel nu-mi explic cum de sunt toate asa bine instruite.
Deja imi imaginez: Istoria preacurveseriei de la origini pana in prezent, Dreptul preacurvesc in afaceri, Contabilitate implementata in curveserie, and so on.
Sau poate sunt niste roboti ca tot am amintit mai sus cat de bine sunt instruite, au un program si toate functioneaza la fel respectand instructiunile.
Dar daca sunt extraterestre de pe planeta Curvaria? Ar putea fi asta explicatia, dar neah… uitasem ca s-a descoperit extraterestrul ala mic cu fata de sobolan in Mexic. Cu toate ca s-ar putea modifica, ar putea lua forma pamantenilor, ne-ar cuceri barbatii, apoi intreg globul, iar planeta Pamant ar fi subjugata civilizatiilor sobolaniene superioare. Nici asta nu merge, nu?
La cat de proaste sunteti, acum va ganditi daca nu cumva sunteti extraterestre. Sa stiti, imi pastrez afirmatia din debutul articolului. Eu chiar va respect, curvelor.

Ar putea sa fie o obsesie asta cu axioma, dar destinul face sa am un tata, care atunci cand inca eram la gradinita si i-am spus ca visul meu e sa devin actrita m-a impulsionat, asa cum toti parintii isi incurajeaza copiii, spunandu-mi: “ca sa fii actrita trebuie sa treci prin patul fiecarui regizor.” . Huh, ce 'sashi? Nu mi-a fost prea clar ce a vrut sa spuna cu asta, e drept aveam pana in 7 ani, dar am crescut si acum stiu ca a trece prin patul cuiva nu inseama sa il traversezi. De-aia nici n-am dat la teatru. :))

Revenind la subiectul nostru, nu e doar in mintea mea, si Univesitatea aia a curvelor nu e doar in Romania, e un fenomen general si nu cred ca vreodata cineva o sa poata explica de ce tarfele au mai mult noroc in viata. Ca sunt tarfe si pentru ca doar prostii si, imi permit sa adaug, tarfele au noroc in viata.

pAndu

18 comentarii:

katrina spunea...

ombladooooooonnnnnnn :)) dar, vezi , taticul tau nu ti a spus ca , dupa ce treci ca prin minune, prin patul fiecarui regizor, o sa ai baaaaaani, si caaaseeee si masiniiiiiii $-). pt asta se sacrifica tarfele :)) si extraterestrul ala ma infioara pe sira spinarii, pana aproape de cel-rebel :))

pAndu spunea...

Nici nu ma gandeam sa-ti trezesc asa sentimente...credeam ca l-ai uitat pe ombla:X :)).

katrina spunea...

nici eu nu credeam ca esti in stare sa ma ranesti in acest hal..:-< :))

Ionut spunea...

Mie mi-a placut! :D

pAndu spunea...

Ombladon?? :)))

Ionut spunea...

da ... el + prietenii! :D Am vazut la tv ca cica Cheloo ar fi pasionat de offroad, probabil e fricos si nu vrea sa circule pe strazile cu gropi, asa ca prefera optiunea mai usoara ... merge direct pe camp!

pAndu spunea...

Cum sa fie Cheloo fricos? Imi distrugi orice imagine pe care mi-a facusem despre el. [-(

Ps: si brusc realizez ca am ajuns sa discutam de la curve despre cheloo&co. :-??

Ionut spunea...

tot o curva si el! :))

aveam de ales intre cheloo si naomi! :)

curvele sunt bune cand nu sunt ale tale! adica sa n-o tii tu de buna, asa daca altu are grija de ea, iar tu ai norocul de a o folosi ... atunci e bine! :D

pAndu spunea...

Si asa curva va da pana la urma de unul "norocos" sa o aiba doar asa ca pe o cruva si tipul, mai bogat de fel, sa o propulseze.
Pana la urma m-am prins, voi sunteti de vina- barbatii. De ce sa te consideri norocos ca folosesti o curva? Ce norocos sunt, uite i-am tras-o unei curve!

Atunci nu mai e bine. :)

Ce-mi palce cand vorbesc despre curve ca despre hartie igienica. ;;).

dumb_rava spunea...

katrina says: cat poti sa fii de rea.... ntz !

O domnisoara usoara spunea...

Axioma ta e simpla.
IPOTEZA
-curva da cu curu, care nu cere creier sau facultate
-P, si anume, endula in fata unui cur bun inlocuieste cu desavarsire creieru (nu se poate domne cu pendula asta, nu se poate si gata) si in nici un caz nu cere facultate
ANALIZA
-partile nu cer/nu au facultate si nu cer/nu au creier
REZULTATUL
- 1+1=2
EXCEPTIA DE LA CAZ
- curva e curva, poate calcula in alt sistem si sa-i de 1+1=18 sau 134 sau alt numar

Iau un 10? :o3

O domnisoara usoara spunea...

Ahh...am uitat sa precizez ca formula folosita pentru rezolvarea axiomei este clasica "Norocul prostului", va prindeti voi unde e legatura :-j

justDan spunea...

:)) da' ce va veni pe curve? doar is de cand lumea si pamantul, a fost prima meserie nu?
Iar Parazitii sunt mai mult sau mai putin curve, insa sunt pe fata, nu se ascund orice ar face.....
pAndu, ori fusesi prin balci si te dadusi in valurile alea ale marii, sambata seara?

justDan spunea...

Si da, am fost si eu la lansarea dn Gossip:D
Iar ala "mic si alb" e El Chupacabra, nu-i extraterestru:P

pAndu spunea...

@donsoara: Quod Est Demonstratum. :D

@justdan: Nu-mi veni, bre, nimic pe curve. Am si spus ca le resptect pentru simplul fapt ca sunt curve. Imi puneam doar intrebarea "de ce tarfele au mai mult noroc?"- care e o afirmatie pe care cu totii am auzit-o si am spus-o candva.
Nu m-am dat in valurile marii :)) nici sambata si nici altadata(si nici nu te-am vazut).
Si ala mic al meu e extraterestrul pe care au pretins ca l-au prins mexicanii aia. Pe Chupacabra iete-l colea: http://stirileprotv.ro/stiri/international/chupacabra-a-fost-gasita-in-mexic.html

justDan spunea...

e ca si cum ai intreba de ce e cerul albastru:))
inseamna ca te-am scofundat, bine ca nu am speriat "sireaca" fata:))
extraterestru, El Chupi... they all look alike:))

pAndu spunea...

Eei, nu te lansa asa in afirmatii... ca daca vrea ea domnisoara iti demonstreaza si de ce e cerul albastru(la domnisoara usora ma refer)-a se vedea mai sus. :))
Toate au o explicatie. Numai ca asta cu tarfele imi scapa :-??

Eu? confundata? :))

justDan spunea...

o cred in stare:)
eee.. iti scapa.... de bancul cu Fanta roz ai auzit?:P
Tu? pai mai de departe se poate:P