duminică, 25 aprilie 2010

Ai carte?...Imparte!



Via Adelina Cristea





O noua initiativa a tinerilor liberali din Teleorman, care nu necesita resurse financiare exagerate din partea ta sau timpul tau pretios.


Ideea e simpla : Daca ai carti care merita citite, dar care nu-si mai gasesc loc in biblioteca ta, fa o fapta draguta si doneaza-le ! Cu cat vom avea mai multe carti donate, cu atat va scadea mai mult sansa de a nu avea niste copii pasionati doar de jocurile de calculator. Cartile stranse vor merge la bibliotecile din judetul Teleorman, si de aici, mai departe, la temelia culturii generale a pustilor din scoli.


Asadar, va asteptam la orice sediu PNL din judet pentru a ajuta la formarea unei generatii fara Cocalari - slash- Pitipoance ! :))





Ai carte ? ... Imparte !






hurricane katrina

luni, 19 aprilie 2010

Dubla 1. Dubla 2.

“ it shouldn`t hurt me to be free,
It`s what I really need…”


Dubla 1 / Crazy Beautiful.

Imi aduc aminte de majoritatea lucrurilor care s-au intamplat cand aveam 17 ani. Imi aduc aminte de ziua in care ne-am intalnit. Zambetul lui, atingerea lui…
Ai putea fi oriunde, atunci cand viata incepe sa-ti surada, cand viitorul se deschide in fata ta si poti sa nici nu-ti dai seama de asta, decat atunci cand s-a intamplat deja.
Sunt milioane de oameni acolo, dar , in sfarsit, toti vor fi UNUL singur. Se panicheaza uneori, uita sa respire, dar stiu… stiu ca este ceva frumos in imperfectiunea mea. O frumusete care ma tine sus. O tarie care nu imi poate fi luata. Plec sa te vad. Dar pana atunci, am o poza pe care o tin cu mine mereu.


Dubla 2 / Magicianul.

Tu confunzi dragostea cu trupul. Am incercat sa iti explic ca te-am iubit pentru tine, nu pentru altceva. Bineinteles ca imi este bine alaturi de tine. Dar nu esti… cred ca esti atat de orb, ca nici nu stii ca nu ma iubesti. Nu stii ca esti un ticalos imputit care nu poate, este si asta o forma de neputinta, decat sa se considere doar pe sine pe locul unu. Pentru ca nimic nu te afecteaza, acolo, in fundul sufletului, acolo unde conteaza. Ti-ai construit viata asa ca nimic sa nu te atinga. Indiferent ce faci tu, ai puterea sa spui : nu am avut ce face.
Tu nu poti pierde niciodata. Tu poti sa treci imediat la urmatoarea aventura. Sa o ia dracu de aventura !

hurricane katrina

miercuri, 14 aprilie 2010

Cat de mare e un ou mic ?!

E un sentiment al naibii de neplacut cand realizezi ca te-ai facut mare si ca s-a terminat cu joaca.
Nu sunt nici Dalai Lama, nici macar Camus sa-mi permit s-o dau in teorii filozofice, afirmatia mea e de multi si demult cunoscuta.
E de cacat cand nu mai poti nici sa te caci in pace, fara sa fi presat de timp.
Parca ieri ascultam Vama Veche si plangeam pentru saracu' Andrei, care, la cat de prost era, s-a impuscat in cap.
Mi-e dor sa ii plang de mila unui necunoscut, la fel cum mi-e dor de vineri- ziua de film, de cum rasuna "am doar optispe ani" odata la doua sambete sau de tractorul din regie.

Chestia asta n-o scrie o muiercea proasptat intrata la menopauza, o scriu eu- Andrada, 20 ani.

Chit ca pare o pagina de jurnal, nu mi-e rusine sa o public. O fac pentru voi, prietenii mei, cei pentru care nu mai am timp.
Imi pare rau ca ne-am facut mari, ca pana si eu m-am facut mare, ca sunt o amarata fara de minute sau mesaje, ca nu pot sa ma intalnesc cu voi atat cat as vrea, ca poate sunt nesuferita fara sa vreau, ca nu am putut sa te primesc azi la o tigara, la mine. Imi pare rau ca pana si postarea asta o fac in graba.

Va promit o gramada maaare de... oua kinder la primul salariu.

pAndu