sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Code name: cobai .

Eu, jos numita, am recent o mare dilema in viata.
Pe aia cu Haiti am rezolvat-o, cica a fost un cutremur pe acolosha... si Haiti nu, nu e vreo fata din Bosnia ramasa fara bani de paine, iaurt si apa o data la doua zile, pe care Caminul A7 Belvedere incearca sa o ajute, asa cum credeam, rupta de realitate, initial.
Problema mea este alta.
Nu stiu daca cineva a auzit de domnisoara Crina, Crina Abrudan. E prezentatoare de stiri sportive.
Ei, aici e problema, pentru ca daca nu ati auzit de ea si nici n-ati vazut-o, nu prea pot sa o descriu. Femeia aceasta isi schimba culoarea la par si tunsoarea la fiecare 2 zile( am facut eu o medie).
Si nu inteleg unde e logica, de ce ai face asta? M-am gandit initial ca poate e cobaiul unei mari firme de profil... fata de sobolan ar avea, saraca. Dar nu e, ma, cobai.
Apoi, mi-a venit in minte vesnica frustrare a femeilor care mereu shimba ceva la ele ca sa fie mai frumoase. ( de ce vorbesc ca si cum eu nu as face parte din acest regn? :-s)

Femeie, esti urata, da-te dracului! Impaca-te cu ideea si nu mai apela la toti frizerii si vopseorii din lume.
Chestia e ca, oricat ar incerca sa schimbe ceva la ea, tot nu reuseste.
Cum sa spun. S-o luam usor. S-a demonstrat intr-un studiu efectuat de expertii britanici ( si pe astia ii urasc, orice studiu e realizat de britanici) ca daca iti vopsesti si iti tunzi parul la fiecare doua zile, ochiul tau stang nu va ajunge la marimea ochiului tau drept, deci tot o stramba o sa ramai ! Asta nu inseamna ca merita incercat sa aplici teorema vopsirii parului zilnic, te asigur ca nici asa nu merge. De vorbit, tot stramb o sa vorbesti... tot o stramba o sa fii.

pAndu